Over ons

De historiek van het familiebedrijf

 

In 1971 werd het familiebedrijf Wannijn als kleine KMO in Kluisbergen opgericht. Het bedrijf is  een stabiel en groeiend aannemingsbedrijf geworden.

Vanaf de oprichting zijn de administratieve zetel en het depot in de Buissestraat in Kluisbergen gevestigd. Sinds 1999  beschikt Wannijn NV aan de Schelde in Kluisbergen ook over een eigen breekcentrale. Met deze lokale verankering legt Wannijn zich toe op projecten uit de regio met werknemers uit eigen streek.

Brede waaier aan activiteiten

 

De oorsprong van Wannijn NV ligt in de groensector; ruim 50 jaar ervaring in aanleg en onderhoud van parken en tuinen, zowel openbare projecten als totaalconcepten voor private tuinen. Het vakmanschap werd intussen  naar een brede waaier aan disciplines en specialiteiten uitgebouwd.

Wannijn NV heeft vandaag een stevige reputatie  in de uitvoering van wegenis- en infrastructuurwerken als hoofdactiviteit en in waterbouwkundige werken, groenaanleg en -onderhoud als aanvullende nevenactiviteiten. De vennootschap heeft een erkenning voor de uitvoering van openbare werken in de categorieën C en G3, klasse 6 zijnde wegenis- , riolerings- en beplantingwerken en in de categorieën B en G klasse 3, waterbouwkundige werken en grondwerken.   

50 jaar ervaring

Lokale verankering

Kwaliteitsvolle uitvoering

 

 Kwaliteit en veiligheid

 

Veilige werkomstandigheden en een veilige werkomgeving zijn belangrijk. Wannijn zet zich in om de veiligheid en gezondheid  van zijn werknemers te garanderen en bewijst dit ook met het behalen van een VCA-certificaat. Het doel van een VCA-certificaat is het continu verbeteren van de veiligheid op de werkplek door ervoor te zorgen dat alle verschillende partijen zich bewust zijn van de gevaren eigen aan
hun werkzaamheden. Bijkomend toont een VCA-certificaat ook aan dat Wannijn voldoet aan de noodzakelijke veiligheidseisen, wat  een extra garantie biedt aan de klant.  

 Het moderne en onderhouden machinepark draagt tevens bij aan de veiligheid maar zorgt samen met de uitgebreide ervaring ook voor kwaliteitsvolle aflevering van projecten. Kwaliteit mede dankzij het gebruik van kwaliteitsvolle bouwmaterialen. Zo zijn de materialen geproduceerd met de eigen breekcentrale  COPRO gekeurd zijn.  COPRO borgt de kwaliteit van infrastructuurwerken door de certificatie van bouwproducten en hun uitvoering. 

 

 

 

Gemotiveerd en vakkundig teamwerk

 

Bij Wannijn wordt er veel belang gehecht aan individuele ontplooiing, grote betrokkenheid en waardering voor de geleverde prestaties binnen een no-nonsens bedrijfscultuur met veel zin voor initiatief en ondernemerschap.

We zien onze mensen graag groeien en zijn ervan overtuigd dat de ruimte voor zelfontplooiing hun meer voldoening en motivatie geeft. Samen met het werken in teamverband in een familiebedrijf met aangename werksfeer leiden voldoening en motivatie tot een bijzonder eindresultaat.

Kom bij ons team!

Wij zijn in onze activiteiten regio-gebonden en werken bovendien met lokale mensen waardoor wij in de streek een zekere verankering hebben. Binnen ons sterk groeiend bedrijf zijn wij uiteraard steeds op zoek naar de juiste medewerkers als zeer belangrijke schakel in dit verhaal. Lijkt het u wat om deel uit te maken van ons team, dan horen we u graag!